Tidigare uppdrag

Ta en titt på några av våra tidigare projekt och se vad vi är kapabla till att göra. Till skillnad från många andra arbetar vi i Webflow, ett av de mest flexibla och robusta hemsidebyggarna. Det ger oss möjligheten att helt anpassa hemsidan efter era önskemål.

Frisörsalongen

Klippoteket Lindholmen

Klippoteket hörde av sig till oss i önskemål om en ny och fräsch hemsida. Totalt har hemsidan 5 sidor: Hem, Kontakt, Galleri, Jobba hos oss och Boka tid. Klippoteket valde att använda sig av ett externt bokningsystem som det länkas till och utifrån önskemål har även recensioner från Google importerats. Hemsidan är även anpassad utifrån Klippotekets varumärke.

Till hemsidan

Detta säger Klippoteket om oss

" Väldigt professionella och kunniga. De var noggranna och tålmodiga. Bemötandet var trevligt och arbetet var klanderfritt! Produkten levererades snabbare än beräknat. Prisvärda och kan rekommenderas varmt! "

Anna An, Lindholmen Klipp AB

Datum klargjort

Frisörgrossisten

Frick&Co

Frick&Co hörde av sig till oss och frågade efter en webbshop på sin hemsida. En komplett webbshop utformades därefter från grunden och hemsidan har flera unika sidor med olika produkterserier. Givetvis färganpassades även hela hemsidan i linje med Frick&Co:s varumärke.

Till hemsidan

Detta säger Frick&Co om oss

" PageUp tog uppdraget på allvar och levererade över förväntan. De är hjälpsamma och professionella. Att rekommendera! "

Pierre Sahin, Frisörgrossisten FrickoCo AB

Datum klargjort