Om PageUp

Lär känna oss

Vi är två drivna ungdomar som nyligen tog studenten. Det var efter en kurs i företagande som vi tog steget och startade PageUp Webbyrå med målet att alla företag ska ha en kvalitativ hemsida. Vi är en helhetsleverantör - vi både bygger och upprätthåller hemsidor från grunden. PageUp Webbyrå har säte i Kungsbacka, Halland.

Vad vi står för

Vi på PageUp tror på att skapa en långsiktig relation med kunden där vi inte bara bygger hemsidan, utan även upprätthåller den så att man med enkelhet kan uppdatera den. På så vis är hemsidan alltid relevant och ger dina kunder ett fräscht intryck. Hemsidorna byggs i Webflow som erbjuder oss hög flexibilitet och stabila servrar. Vi bygger även allt från grunden utan mallar, så att vi kan uppfylla just dina önskemål.

Lär känna oss

Vi är två drivna ungdomar som går tredje året på gymnasiet. Det var efter en kurs i företagande som vi tog steget och startade PageUp HB med målet att alla företag ska ha en kvalitativ hemsida. Vi är en helhetsleverantör - vi både bygger och upprätthåller hemsidor från grunden. PageUp HB har säte i Kungsbacka, Halland.

Lukas Wingren

Att kunna kombinera estetik med funktionalitet är en konst som jag strävar efter i varje projekt, oavsett storlek. Att besöka en hemsida ska vara en upplevelse.

Ludvig Jensen

Förutom att jobba med skapandet av hemsidan brinner jag för att skapa bra och långsiktiga kundrelationer. Det finns ingen bättre känsla än en nöjd kund.